Amalan Kepimpinan Lestari dalam kalangan Pemimpin Sekolah Agama Swasta di Sarawak, Malaysia Sorotan Literatur - Abg Mohd Shukri Abg Muis (Tanjong Malim, 2024)
Amalan Kepimpinan Lestari dalam kalangan Pemimpin Sekolah Agama Swasta di Sarawak, Malaysia Sorotan Literatur by Abg Mohd Shukri Abg Muis