Keberkesanan pendekatan kaedah polya dalam pengajaran kemahiran penyelesaian masalah bagi tajuk persamaan linear - Manivannan Subramaniam (Tanjong Malim, 2004)
Keberkesanan pendekatan kaedah polya dalam pengajaran kemahiran penyelesaian masalah bagi tajuk persamaan linear by Manivannan Subramaniam