Penerokaan tekanan dalam kalangan murid Orang Asli di sebuah sekolah menengah daerah Kuantan - Nur Hanisah Mohd Hassan (Tanjong Malim, 2024)
Penerokaan tekanan dalam kalangan murid Orang Asli di sebuah sekolah menengah daerah Kuantan by Nur Hanisah Mohd Hassan