Pengurusan kepimpinan keusahawanan dalam karya terpilih Anwar Ridhwan - Rahmanyasin Jaafar (Tanjong Malim, 2024)
Pengurusan kepimpinan keusahawanan dalam karya terpilih Anwar Ridhwan by Rahmanyasin Jaafar