Kesan penanaman tanaman jangka pendek terhadap pengusaha tanaman karas dan persekitaran fizikal - Ahmad Faris Abdul Halim (Tanjong Malim, 2020)
Kesan penanaman tanaman jangka pendek terhadap pengusaha tanaman karas dan persekitaran fizikal by Ahmad Faris Abdul Halim