Pembinaan dan kesan instrumen latihan (Speed Arm Leg Kit) terhadap prestasi atlet lari pecut di daerah Kinta Selatan - Frederick Josue @ Mohd Fadhil Abdullah (Tanjong Malim, 2024)
Pembinaan dan kesan instrumen latihan (Speed Arm Leg Kit) terhadap prestasi atlet lari pecut di daerah Kinta Selatan by Frederick Josue @ Mohd Fadhil Abdullah