Kesan latihan pliometrik dan latihan mendaki terhadap tahap stres dalam kalangan atlet semasa kitaran haid - Prabhu a/l Ragawan (Tanjong Malim, 2024)
Kesan latihan pliometrik dan latihan mendaki terhadap tahap stres dalam kalangan atlet semasa kitaran haid by Prabhu a/l Ragawan