Cadangan terhadap pembinaan ujian kemahiran mendengar bahasa melayu tingkatan satu - Khairul Azhar Mohd Zahari (Tanjong Malim, 2005)
Cadangan terhadap pembinaan ujian kemahiran mendengar bahasa melayu tingkatan satu by Khairul Azhar Mohd Zahari