Perkembangan gaya ilustrasi komik konvensional dan digital di kalangan kartunis Malaysia: kajian kes Uejang, Kerangga dan Sarah Jane - Muliyati Mat Alim (Tanjong Malim, 2012)
Perkembangan gaya ilustrasi komik konvensional dan digital di kalangan kartunis Malaysia: kajian kes Uejang, Kerangga dan Sarah Jane by Muliyati Mat Alim