Istilah tumbuh-tumbuhan dalam Al-Quran Al-Karim: kajian leksikografi dan analisis wacana bahasa Arab - Saipolbarin Ramli (N/A, 2015)
Istilah tumbuh-tumbuhan dalam Al-Quran Al-Karim: kajian leksikografi dan analisis wacana bahasa Arab by Saipolbarin Ramli