Hubungan sikap dan motivasi dengan pencapaian bahasa Inggeris murid Sekolah Kebangsaan Felda daerah Bera - Mariani Mohd Nor (N/A, 2015)
Hubungan sikap dan motivasi dengan pencapaian bahasa Inggeris murid Sekolah Kebangsaan Felda daerah Bera by Mariani Mohd Nor