PERFORMANCE COMPARISON OF HAZE PREDICTION USING CHAOS THEORY AND MULTIPLE LINEAR REGRESSION; [Perbandingan Prestasi Peramalan Jerebu Menggunakan Teori Kalut dan Regresi Linear Berganda] - Nor Zila binti Abd Hamid (Tanjung Malim, 2024)
PERFORMANCE COMPARISON OF HAZE PREDICTION USING CHAOS THEORY AND MULTIPLE LINEAR REGRESSION; [Perbandingan Prestasi Peramalan Jerebu Menggunakan Teori Kalut dan Regresi Linear Berganda] by Nor Zila binti Abd Hamid