Molecular Modelling Comparisons, Optical and Band Gap Characterisation of 4-Sulfocalix[4]arene Thin Film [Perbandingan Pemodelan Molekul, Pencirian Optik dan Jurang Jalur bagi Filem Nipis 4-Sulfokaliks[4]arena] - Faridah Lisa binti Supian, Mazlina binti Mat Darus (Tanjung Malim, 2024)
Molecular Modelling Comparisons, Optical and Band Gap Characterisation of 4-Sulfocalix[4]arene Thin Film [Perbandingan Pemodelan Molekul, Pencirian Optik dan Jurang Jalur bagi Filem Nipis 4-Sulfokaliks[4]arena] by Faridah Lisa binti Supian, Mazlina binti Mat Darus