PREDICTING HAZE PHENOMENON USING CHAOS THEORY IN INDUSTRIAL AREA IN MALAYSIA; [Peramalan Jerebu Menggunakan Teori Kalut di Kawasan Perindustrian Malaysia] - Nor Zila Abd Hamid (Tanjung Malim, 2024)
PREDICTING HAZE PHENOMENON USING CHAOS THEORY IN INDUSTRIAL AREA IN MALAYSIA; [Peramalan Jerebu Menggunakan Teori Kalut di Kawasan Perindustrian Malaysia] by Nor Zila Abd Hamid