Pengetahuan Isi Kandungan Pedagogi dan Pengetahuan Isi Kandungan Matematik dalam kalangan guru pelatih Matematik Universiti Pendidikan Sultan Idris - Intan Azwani Azmi (Tanjong Malim, 2012)
Pengetahuan Isi Kandungan Pedagogi dan Pengetahuan Isi Kandungan Matematik dalam kalangan guru pelatih Matematik Universiti Pendidikan Sultan Idris by Intan Azwani Azmi