Sistem My e-MEP (My Excellent Potential) dalam menguruskan merit pelajar secara berkomputer - Abu Kassim Ali Musa (Tanjong Malim, 2011)
Sistem My e-MEP (My Excellent Potential) dalam menguruskan merit pelajar secara berkomputer by Abu Kassim Ali Musa