Visualisasi mental dalam kalangan pelajar Biologi terhadap konsep abstrak Osmosis - Roszelina Abd Rahman (Tanjong Malim, 2011)
Visualisasi mental dalam kalangan pelajar Biologi terhadap konsep abstrak Osmosis by Roszelina Abd Rahman