Pembinaan dan keberkesanan penggunaan perisian multimedia elektrokimia dalam pengajaran dan pembelajaran kimia tingkatan 4 - Hasnira Embong (Tanjong Malim, 2005)
Pembinaan dan keberkesanan penggunaan perisian multimedia elektrokimia dalam pengajaran dan pembelajaran kimia tingkatan 4 by Hasnira Embong