Penggunaan kibod dalam membantu masalah lemah bacaan semerta di kalangan pelajar muzik tingkatan satu Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Hassan, Kangar Perlis - Martha Tom (Tanjong Malim, 2011)
Penggunaan kibod dalam membantu masalah lemah bacaan semerta di kalangan pelajar muzik tingkatan satu Sekolah Menengah Kebangsaan Syed Hassan, Kangar Perlis by Martha Tom