Pengurusan keselamatan dan risiko dalam aktiviti rekreasi di sekolah menengah terpilih dalam zon utara Semenanjung Malaysia - Abdul Shukor Zainal Abidin (Tanjong Malim, 2006)
Pengurusan keselamatan dan risiko dalam aktiviti rekreasi di sekolah menengah terpilih dalam zon utara Semenanjung Malaysia by Abdul Shukor Zainal Abidin