Kajian terhadap tarian Kolattam di Malaysia melalui kumpulan kesenian Sri Mudraksha Natyalaya dan Shinning Starz di Ipoh - Yashini Manogaran (Tanjong Malim, 2024)
Kajian terhadap tarian Kolattam di Malaysia melalui kumpulan kesenian Sri Mudraksha Natyalaya dan Shinning Starz di Ipoh by Yashini Manogaran