Pemikiran kerohanian dalam cerpen kanak-kanak pilihan mutakhir dan kesan positif kepada kanak-kanak - Mohd Farra Humairah, Nik Muhamad Affendi Nik Rafidah, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Pemikiran kerohanian dalam cerpen kanak-kanak pilihan mutakhir dan kesan positif kepada kanak-kanak by Mohd Farra Humairah, Nik Muhamad Affendi Nik Rafidah,