Pengaruh kepimpinan dan emosi guru terhadap keberkesanan sekolah di Sekolah Menengah Harian dan Sekolah Berprestasi Tinggi di negeri Selangor - Noor Azizah Zamir (Tanjong Malim, 2024)
Pengaruh kepimpinan dan emosi guru terhadap keberkesanan sekolah di Sekolah Menengah Harian dan Sekolah Berprestasi Tinggi di negeri Selangor by Noor Azizah Zamir