Konsep dan pentafsiran kata warna dalam antologi puisi A. Samad Said - Mohd Kiram Norazlina, Raja Ariffin Raja Masittah (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Konsep dan pentafsiran kata warna dalam antologi puisi A. Samad Said by Mohd Kiram Norazlina, Raja Ariffin Raja Masittah,