Kualiti pensyarah efektif terhadap pencapaian akademik pelajar di Politeknik Kuching Sarawak - Ling, Ying Leh (Tanjong Malim, 2009)
Kualiti pensyarah efektif terhadap pencapaian akademik pelajar di Politeknik Kuching Sarawak by Ling, Ying Leh