Kesediaan guru dalam pelaksanaan kemahiran berfikir terhadap pengajaran penulisan karangan murid bukan Melayu - Jamian Abdul Rasid, Othman Shamsudin, Md Sabil Azhar, Masamin Juanes, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Kesediaan guru dalam pelaksanaan kemahiran berfikir terhadap pengajaran penulisan karangan murid bukan Melayu by Jamian Abdul Rasid, Othman Shamsudin, Md Sabil Azhar, Masamin Juanes,