Ekspresi seni melalui pengalaman di Kem Seni Remaja Sonneratia: satu kajian kes - Issarezal Ismail (Tanjong Malim, 2005)
Ekspresi seni melalui pengalaman di Kem Seni Remaja Sonneratia: satu kajian kes by Issarezal Ismail