Pengajaran dan pembelajaran reka bentuk logo pelajar Tingkatan Empat di SMK Methodist, Tanjong Malim Perak - Roszila Abd Rahman (Tanjong Malim, 2005)
Pengajaran dan pembelajaran reka bentuk logo pelajar Tingkatan Empat di SMK Methodist, Tanjong Malim Perak by Roszila Abd Rahman