Pelajar khalifah profesional tempaan Ulul Albab sorotan penerapannya berasaskan komponen Qei di UPSI - Abdul Halim Ali (Tanjong Malim, 2023)
Pelajar khalifah profesional tempaan Ulul Albab sorotan penerapannya berasaskan komponen Qei di UPSI by Abdul Halim Ali