Modul pembangunan program huffaz profesional Universiti Tenaga Nasional: satu pemerhatian kepada konstruk pembangunan Al-Quran - Siti Salma Mohamad Shokri (Tanjong Malim, 2023)
Modul pembangunan program huffaz profesional Universiti Tenaga Nasional: satu pemerhatian kepada konstruk pembangunan Al-Quran by Siti Salma Mohamad Shokri