Amalan pengajaran akhlak dalam kalangan guru pendidikan Islam di Daerah Kuala Langat - Nurhidayah Ramli (Tanjong Malim, 2023)
Amalan pengajaran akhlak dalam kalangan guru pendidikan Islam di Daerah Kuala Langat by Nurhidayah Ramli