Penglibatan kakitangan awam Melayu dalam pentadbiran kolonial British di Johor, 1914-1941 - Siti Nur Atikah Daud (Tanjong Malim, 2023)
Penglibatan kakitangan awam Melayu dalam pentadbiran kolonial British di Johor, 1914-1941 by Siti Nur Atikah Daud