Pemahaman Belia Malaysia terhadap Politik Cybertroopers: kajian tinjauan di Selangor dan Perak - Nurul Iwan (Tanjong Malim, 2023)
Pemahaman Belia Malaysia terhadap Politik Cybertroopers: kajian tinjauan di Selangor dan Perak by Nurul Iwan