Beberapa kaedah untuk pengajaran ayat sebagai satuan dalam wacana - Othman Arbak, Mohd Nor Ahmad Khair, (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Beberapa kaedah untuk pengajaran ayat sebagai satuan dalam wacana by Othman Arbak, Mohd Nor Ahmad Khair,