Keberkesanan model praktis studio seramik terhadap pelajar seni bagi kursus MSK 3042 berasaskan konsep rupa dan jiwa - Muhammad Safwan Mohd Shariff (Tanjong Malim, 2023)
Keberkesanan model praktis studio seramik terhadap pelajar seni bagi kursus MSK 3042 berasaskan konsep rupa dan jiwa by Muhammad Safwan Mohd Shariff