Eksperimentasi tanah liat alternatif di kawasan sungai rumah Chua Nanga Mam, Konawit Sarawak - Muhammad Safwan Mohd Shariff (Tanjong Malim, 2023)
Eksperimentasi tanah liat alternatif di kawasan sungai rumah Chua Nanga Mam, Konawit Sarawak by Muhammad Safwan Mohd Shariff