Kearifan lokal menerusi legasi generasi tokoh seni kraf tekat Perak: kajian kes terhadap karya-karya Marziah binti Abu Kassim - Harozila Ramli (Tanjong Malim, 2023)
Kearifan lokal menerusi legasi generasi tokoh seni kraf tekat Perak: kajian kes terhadap karya-karya Marziah binti Abu Kassim by Harozila Ramli