Impak pelabuhan Lumut kepada pembangunan Daerah Manjung 1995-2010 - Ahmad Fadzil Ahmad Shuhaili (Tanjong Malim, 2023)
Impak pelabuhan Lumut kepada pembangunan Daerah Manjung 1995-2010 by Ahmad Fadzil Ahmad Shuhaili