Seni mural sebagai alternatif komunikasi massa dalam menperkasakan simbol-simbol kenegaraan di pekan Bagan Datuk - Siti Humaini Said Ahmad@Syed Ahmad (Tanjong Malim, 2023)
Seni mural sebagai alternatif komunikasi massa dalam menperkasakan simbol-simbol kenegaraan di pekan Bagan Datuk by Siti Humaini Said Ahmad@Syed Ahmad