Pengaruh warisan budaya lokal dalam karya seni visual kontemporari seniman generasi muda di Malaysia - Issarezal Ismail (Tanjong Malim, 2023)
Pengaruh warisan budaya lokal dalam karya seni visual kontemporari seniman generasi muda di Malaysia by Issarezal Ismail