Analisis wacana ucapan Perdana Menteri Malaysia keenam sempena 100 hari menakhoda negara - Rohaizah Ab Karim (N/A, 2014)
Analisis wacana ucapan Perdana Menteri Malaysia keenam sempena 100 hari menakhoda negara by Rohaizah Ab Karim