Seni persembahan jalanan: persepsi masyarakat Kuching, Sarawak - Yahaya Mohd Fahmi, Durin Anna, Ahmad Nordin Nordiana (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Seni persembahan jalanan: persepsi masyarakat Kuching, Sarawak by Yahaya Mohd Fahmi, Durin Anna, Ahmad Nordin Nordiana,