Faktor-faktor yang mempengaruhi perubahan tingkah laku banduan muda di penjara dari persepsi penjawat awam JUSA C - Azura Abdul Raof (Tanjong Malim, 2023)
Faktor-faktor yang mempengaruhi perubahan tingkah laku banduan muda di penjara dari persepsi penjawat awam JUSA C by Azura Abdul Raof