Penggunaan modelling clay dalam penghasilan model 3D bagi pelajar Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) Seni di Universiti Pendidikan Sultan Idris - Jamil Saiful Nizam, Zalay @ Zali Aziz (Universiti Pendidikan Sultan Idris, 2016)
Penggunaan modelling clay dalam penghasilan model 3D bagi pelajar Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (ISMP) Seni di Universiti Pendidikan Sultan Idris by Jamil Saiful Nizam, Zalay @ Zali Aziz,