Model pengaturcaraan gol dalam pemilihan pelajar ke Fakulti Sains dan Teknologi Universiti Pendidikan Sultan Idris - Norsida Hasan (Tanjong Malim, 2002)
Model pengaturcaraan gol dalam pemilihan pelajar ke Fakulti Sains dan Teknologi Universiti Pendidikan Sultan Idris by Norsida Hasan