Kepimpinan pengetua dan kesannya ke atas prestasi guru-guru di daerah Tanah Merah Jeli, Kelantan - Azman Che Mat (Tanjong Malim, 2007)
Kepimpinan pengetua dan kesannya ke atas prestasi guru-guru di daerah Tanah Merah Jeli, Kelantan by Azman Che Mat