Kompetensi Pengetua sebagai pemimpin pengajaran di sekolah menengah daerah Hulu Selangor Selangor - Rosnah Zali (Tanjong Malim, 2005)
Kompetensi Pengetua sebagai pemimpin pengajaran di sekolah menengah daerah Hulu Selangor Selangor by Rosnah Zali