Jannah of Knowledge Park: Aplikasi Konsep Islamic Modern dalam Reka Bentuk Landskap di persekitaran Kampus Sultan Azlan Shah, UPSI - Nur Ainun Solehah Azman (Tanjong Malim, 2023)
Jannah of Knowledge Park: Aplikasi Konsep Islamic Modern dalam Reka Bentuk Landskap di persekitaran Kampus Sultan Azlan Shah, UPSI by Nur Ainun Solehah Azman