Pembangunan perisian multimedia berasaskan gaya pembelajaran VARK : Penilaian keberkesanan penggunaannya - Sharuddin Awang Kechil (Tanjong Malim, 2004)
Pembangunan perisian multimedia berasaskan gaya pembelajaran VARK : Penilaian keberkesanan penggunaannya by Sharuddin Awang Kechil