Aspirasi Universiti Pendidikan Sultan Idris 2024: Peneraju Kebitaraan Pendidikan - Universiti Pendidikan Sultan Idris (Tanjong Malim, 2024)
Aspirasi Universiti Pendidikan Sultan Idris 2024: Peneraju Kebitaraan Pendidikan by Universiti Pendidikan Sultan Idris